Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

O femeie și un copil de 4 ani, răniți într-un accident

O femeie și un copil de patru ani au fost răniți într-un accident rutier. Evenimentul a avut loc sâmbătă. În timp ce conducea autoturismul pe DN 15C, din direcția Boroaia către localitatea Vadu Moldovei, ajuns la intersecția cu DN 2, un bărbat de 41 de ani, din comuna Râșca, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de un bărbat de 66 de ani, din comuna Burla, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 67 de ani, din comuna Burla și a unui minor de 4 ani, din municipiul București, pasageri în autoturismul care circula regulamentar și care, au fost transportați cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*