Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO Oficialitățile sucevene s-au întâlnit cu ambasadorul Germaniei și i-au prezentat oportunitățile de investiții în județul Suceava

Autoritățile sucevene s-au întâlnit, vineri, cu ambasadorul Germaniei în România, Excelența sa Cord Meier-Klodt. Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur și prefectul Mirela Adomnicăi s-au întâlnit cu ambasadorul Germaniei și i-au prezentat oportunitățile de afaceri în județul Suceava.

like facebook, suceava, news, stiriAcum 13 ani, Ambasada Germaniei a acordat Municipiului Suceava, prin Ministerul Mediului din Germania, primul grand gratuit de 1.000.000 €, ce a stat la baza depunerii unui proiect, finanțat din fonduri europene, în cuantum de 52.000.000 €, pentru apă și canalizare. Am prezentat Excelenței sale oportunitățile orașului Suceava pentru oamenii de afaceri germani. În urma celor discutate, ne-a promis că va aduce o delegație mare de oameni de afaceri din Bavaria la Suceava”, a precizat primarul Sucevei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*