Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Un bărbat a rămas fără un microbuz, a primit o amendă de 6.000 de lei și are interzis în România pentru următorii ani. Ce a făcut

Un bărbat de 32 de ani a rămas fără microbuz, are interzis în România pentru următorii ani și s-a ales și cu o amendă grea. În dimineața zilei de joi, 24 mai a.c., în jurul orei 04.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul ucrainean Anatoli H., în vârstă de 32 de ani, conducând un microbuz marca Renault, înmatriculat în Bulgaria.
like facebook, suceava, news, stiri
În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autovehiculului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat în bordul microbuzului, cantitatea de 400 pachete de ţigări, marca Aschima, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 600 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6.000 lei.

Totodată, microbuzul în valoare de 12.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării de către autoritatea vamala, deoarece avea un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor.
De asemenea faţă de cetăţeanul ucrainean s-a luat măsura interzicerii intrării în România pe o perioadă de 5 ani.

 


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. john grigore says:

    Ca de obicei doar gargara.Statul Roman doar mai cheltuie niste bani.Masina va rugini in parcarea confiscatelor,iar amenda nu va fi platita niciodată.Pacat de legislație

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un bărbat a rămas fără un microbuz, a primit o amendă de 6.000 de lei și are interzis în România pentru următorii ani. Ce a făcut | Moldova24

Lăsați un comentariu

*