Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Bărbat din Marginea, condamnat pentru ultraj. Individul a fost prins după o urmărire cu focuri de armă

Un bărbat din Marginea a fost condamnat la opt luni de închisoare pentru ultraj. Adrian Constantin Antimie a fost pedepsit, luni, de Curtea de Apel Suceava pentru o faptă comisă în decembrie 2016.

O patrulă de la Secţia Rurală 3 Marginea efectua un control pe linie silvică pe DN 2E, pe raza comunei Marginea, iar la un moment a efectuat semnal de oprire unui camion cu remorcă, încărcat cu material lemnos, lemn pentru foc de esenţă fag, dar șoferul nu a oprit.

like facebook, suceava, news, stiriPolițiștii au trecut la urmărirea acestuia, încercând să îl oprească. Într-un final, șoferul a oprit, a intrat cu camionul în curtea unei case în construcţie, a intrat în casă, apoi la un moment dat a ieșit și s-a apucat să descarce lemnele.

Unul dintre agenţi a început să filmeze cu telefonul mobil, iar bărbatul, nemulțumit, a încercat să îi ia telefonul polițistului, având un comportament violent.

La locul respectiv au ajuns și alți polițiști, iar Antimie a încercat să fugă prin grădini, dar a fost prins după ce s-au tras patru focuri de armă. Individul a fost încătușat, amendat pentru transportul ilegal de lemne, dar cercetat pentru ultraj.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*