Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

S-a crezut în filme! Cu poliția pe urmele sale, un tânăr și-a lăsat iubita de 16 ani în pădure, noaptea, iar apoi a abandonat mașina

Un tânăr de 20 de ani din comuna Marginea s-a crezut în filme, luni noapte, după ce a refuzat să oprească la semnalele făcute de un echipaj de poliție, pe DN2E, în Voitinel. Aflat alături de iubita sa, tânărul a demarat în trombă când a văzut polițiștii, iar oamenii legii au pornit pe urmele sale.

Ba mai mult, au anunțat și alți colegi care au intervenit pentru blocarea mașinii pe raza comunei Horodnic de Sus. Individul, Florin Mirăuță Ifrim, nu s-a lăsat însă, ci și-a continuat deplasarea pe aproximativ cinci kilometri, până la drumul forestier Cornu Liniei.

like facebook, suceava, news, stiriPolițiștii au făcut uz de arma din dotare, trăgând focuri de avertisment, dar nici acestea nu l-au oprit pe tânărul teribilist.  La un moment dat, acesta a oprit mașina în pădure și i-a spus iubitei sale de 16 ani să coboare și să meargă pe jos acasă, apoi și-a abandonat mașina și s-a făcut nevăzut.

Nu  a scăpat însă pentru că oamenii legii l-au identificat după ce au făcut ridicat autoturismul și au făcut cercetări. El a fost găsit acasă, a fost luat și dus la audieri. S-a constatat că tânărul nu avea permis. Totodată, pentru că a văzut că fata sa nu mai ajunge acasă, mama adolescentei a mers la poliție, dar fata a ajuns într-un târziu la domiciliu.

Potrivit reprezentanților IPJ Suceava, tânărul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*