Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Angajata unei pizzerii din Suceava, înșelată de doi tineri. Cum au acționat infractorii

Angajata unei pizzerii din municipiul Suceava a fost înșelată de doi tineri prin metoda șmen. Fata de 19 ani, din comuna botoșăneană Ibănești, lucra ca barman la pizzerie.

La data de 10 martie, în jurul orei 12.00 la tejgheaua casei de marcat, s-au prezentat două persoane necunoscute. Una din acestea, în vârstă de aproximativ 25 ani, i-a cerut tinerei să-i schimbe o bancnotă de 200 lei. După ce i-a oferit bancnota și a primit echivalentul în bancnote de 50 lei, bărbatul a mai oferit o bancnotă de 200 lei, cerând să fie schimbată și aceasta.

like facebook, suceava, news, stiriDupă ce i-a fost schimbată și acea sumă de bani, a cerut să-i fie schimbată suma de bani în bancnote de 100 lei și apoi în bancnote de 10 lei.

La final, individul i-a spus fetei că nu mai dorește să-i fie schimbate bancnotele de 200 lei și le-a cerut înapoi. Tânăra i-a înmânat bancnotele, fără a primi înapoi sumele oferite în bancnote de 100 și 10 lei.
După plecarea acelor persoane, tânăra a verificat banii din casa de marcat, constatând că lipsește suma de 400 lei, constând în acest fel că a fost înșelată.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracţiunea de „înşelăciune”.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Angajata unei pizzerii din Suceava, înșelată de doi tineri. Cum au acționat infractorii | Moldova24

Lăsați un comentariu

*