Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Atenție la cumpărăturile de pe site-urile de vânzări! Un bărbat din Vicovu de Sus a primit un telefon defect

Un bărbat de 42 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a fost victima unei înșelăciuni, cerând ajutorul polițiștilor.

La data de 12 martie 2018, bărbatul a văzut un anunţ online, pe un site specializat în vânzări, cu privire la un telefon mobil, pe care acesta voia să îl achiziţioneze. Acesta a purtat o discuţie telefonică cu o persoană de sex masculin, în urma apelării numărului de telefon aferent anunţului, înţelegându-se cu acesta cu privire la preţ şi metoda livrării. Aceştia au convenit ca telefonul să fie trimis, iar coletul să fie ridicat prin ramburs contra sumei de 111 lei.
like facebook, suceava, news, stiri
La data de 16 martie, în jurul orei 10.00, bărbatul de 42 de ani s-a deplasat pentru a ridica coletul în cauză, plătind pentru acesta suma de 111 lei. Când a deschis coletul acesta a observat faptul că telefonul nu este funcţional şi nu corespundea cu caracteristicile din anunţul postat online. Acesta a încercat în repetate rânduri să contacteze persoana cu care a discutat, însă nu a reuşit, aceasta având telefonul închis.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Atenție la cumpărăturile de pe site-urile de vânzări! Un bărbat din Vicovu de Sus a primit un telefon defect | Moldova24

Lăsați un comentariu

*