Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Un bărbat, care a condus beat și fără permis, trimis în judecată

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni au înaintat, joi, Judecătoriei Fălticeni cauza în care s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului D.P.M. faţă de care în timpul urmăririi penale a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului  şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Potrivit procurorilor, la data de 22.02.2018 a condus un autoturism pe drumurile publice raza municipiului Fălticeni, fără a poseda permis de conducere, având în sânge o îmbibaţie alcoolică de peste 1,15 g‰, în timpul efectuării unei manevre de depăşire pierzând controlul asupra autoturismului, acesta părăsind carosabilul.

„Precizăm că trimiterea în judecată a unei persoane reprezintă o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului şi buna desfăşurare a procesului penal, activităţi care nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, arată un comunicat al procurorilor.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un bărbat, care a condus beat și fără permis, trimis în judecată | Moldova24

Lăsați un comentariu

*