Vineri 19 Octombrie 2018, Actualizat acum 291 zile 12:00 am

 

Fiul medicului Mihai Lucan vrea să se angajeze la Spitalul Suceava

spitalul judetean suceavaValerian Mihai Ciprian Lucan, fiul profesorului Mihai Lucan, doctorul în jurul căruia s-a declanşat un uriaş scandal de corupţie, este singurul candidat pentru funcţia de medic primar specialitatea Urologie la Spitalul Judeţean Suceava. Dosarul său a fost admis, iar concursul va avea loc la data de 19 ianuarie 2018, scrie Adevarul.

La începutul lunii decembrie 2017, Valerian Mihai Ciprian Lucan, fiul doctorului Mihai Lucan, a luat decizia de a părăsi Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj Napoca pentru a lua parte la concursul ce vizează ocuparea funcţiei de medic primar specialitatea Urologie la Spitalul Judeţean Suceava. El e în prezent medic în cadrul institutului clujean şi manager al clinicii private Lukmed. Fiul lui Lucan şi-a depus dosarul pentru concursul ce vizează acest post, dosarul său fiind admis la data de 28 noiembrie 2017, cu o lună înainte de percheziţiile DIICOT, ce l-au vizat atât pe el cât şi pe tatăl său, profesorul Mihai Lucan.

Valerian Mihai Ciprian Lucan este singurul medic ce candidează pentru postul respectiv, având şanse destul de mari să devină doctor în cadrul Secţiei de Urologie a spitalului sucevean.  Proba finală pentru obţinerea funcţiei de medic primar specialitatea Urologie la Spitalul Judeţean Suceava va avea loc la data de 19 ianuarie 2018, la ora 10.00.  Deocamdată nu se ştie dacă fiul profesorului Lucan se va prezenta sau nu la concursul desfăşurat la Spitalul Judeţean Suceava.

Citeste mai mult: adev.ro/p2c7pj

loading...

Loading...

5 Comentarii

 1. Renard_Vulpoiul says:

  “Uriasul scandal de coruptie”,cum il numiti dvs.,este urias doar pentru ca ati umflat in mod neprofesionist o gogoasa rostogolita de acesti useristi scarbosi,in frunte cu denuntatorul profesorului Lucan,de unde? Fireste,de la Cluj!
  Caci si dvs. procedati, rostogolind si amplificand psihoza ,la negarea prezumptiei de nevinovatie,asa cum acest partid ciudat,de lepre cazone nu neaparat romanesti,o face zi de zi,iesind in strada si sugerand ca legea o face strada,nu parlamentul,ca vointa natiei tot in strada se afirma de catre cei ce rag mai tare si #agreseaza pe oricine este batran&suspect… Cine mai facea politica in strada,in istoria Romaniei? Daca nu stiti,aflati ca la procesul sau Antonescu ,intrebat fiind de ce i-a a adus pe legionari la putere,a raspuns: “Nu eu i-am adus ci strada! A trebuit sa epuizez o formula politica impusa de strada,asa era presiunea!”
  Cam asta se vrea si acuma,demonizand un medic genial,caruia au a-i fi recunoscatori sute de mii de pacienti,aratandu-l cu degetul,demonizandu-i si copii care,iata,indraznesc sa se inscrie la un concurs,in judetul nostru! De care ,intre noi fie vorba,dumnealui este legat prin origine…
  Probabil ca nu-i pute bine fostului sau brancardier,denuntatorul,om de baza si la un cult neoprotestant extrem de virulent si agresiv ,dintre acelea pe care se bazeaza USR…
  Poate ca ,publicand mereu cifre uluitoare,cu bani multi,zeci de mii de euro care a r fi fost gasiti prin buzunarele profesorului,sutele de mii gasite acasa,ar fi bine sa stiti urmatoarele:
  Legea interzice ,la noi si aiurea,sa conditionezi efectuarea actului medical de primirea unor foloase materiale,”pentru sine sau pentru altul” cum duios se exprima corifeii “statului de drept” ,model userist.
  Legea nu interzice insa asa-zisa “obligatie de recunostinta”,una autoasumata,mai pe sleau nu este ilegal sa dai unui medic ,dupa ce te-a tratat sau eventual ti-a salvat viata, un cadou,un folos material,daca aceasta a fost vointa ta liber exprimata si respectivul nu ti-a pretins acel dar/folos!
  Prin urmare,imprejurarea ca um medic exceptional avea acasa cateva mii de euro este un lucru care ar trebui demonstrat cu probe ca avand un caracter penal,nu cu speech-uri adventist-penticostale!
  Daca aveti si ziaristi care nu sunt numai ingineri sau subingineri absolventi de facultati avand legatura cu contorsionarea fiarelor,puneti-i sa scrie observand subtilitatile si avantajele limbii romane,exprimarea nuantata,care sa respecte ,inainte de toate,demnitatea umana…
  Credeti ca junele Lucan se va mai prezenta la concurs sau va alege sa lucreze in alta tara,una care este civilizata dar isi face medicii in Romania,ca e mai eftin?

  Răspunde
 2. Mario says:

  Iesi drace de aicea.aici e judetul hotilor

  Răspunde
 3. Mario says:

  Judetul Suceava este raiul hotilor

  Răspunde
 4. Luca says:

  Ba asta va ia organele.Beti 2 litri de apa

  Răspunde
 5. Beraru says:

  In 21.22 cine a tras in noi?

  Răspunde

Lăsați un comentariu

*