Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Angajatul unei firme de pază arestat după o tentativă de tâlhărie la o sală de jocuri

Angajatul unei firme de pază a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după o tentativă de tâlhărie la o sală de jocuri din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit unui comunicat al Poliției Suceava, la data de 29 decembrie 2017, în urma continuării cercetărilor în cauza privind tentativă de tâlhărie calificată, comisă la 19 decembrie 2017, în jurul orei 04.40, de un bărbat necunoscut într-o sală de jocuri din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în baza mandatului emis de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, echipe de polițiști, sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, au efectuat o percheziţie domiciliară la imobilul unui localnic de 39 de ani, suspect de comiterea faptei.

După ce i-au fost aduse la cunoştinţă drepturile pe care le are şi scopul percheziţiei domiciliare, bărbatiul a recunoscut faptul că el este autorul tentativei la infracţiunea de tâlhărie calificată şi a predat obiectele de îmbrăcăminte folosite la comiterea faptei.

„Suspectul, angajat al unei firme de pază se afla de serviciu, în momentul comiterii faptei. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc și ulterior instanței de judecată, care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Inculpatul a fost escortat și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava”, se arată în comunicat.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*