Luni 10 Decembrie 2018, Actualizat acum 343 zile 12:00 am

 

CJ Suceava va primi Premiul EDEN – Suceava Destinație Europeana de Excelență, la Târgul de Turism al României

Consiliul Judeţean Suceava a primit locul I ocupat de Proiectul „Municipiul Suceava. Turism cultural tangibil” depus de Consiliul Judeţean Suceava prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică (CNIPT), la concursul EDEN, ediția 2017. Festivitatea  de premiere are loc în cadrul Târgului de Turism al României, Ediţia de toamnă.

Suceava, ca Destinație Europeană de Excelență, va beneficia de o serie de facilități , atât din partea Ministerului Turismului, cât și a Comisiei Europene. Va fi promovată în cadrul standului României de la Târgul de Turism al României, din 16-19 noiembrie, precum și la o Festivitate de premiere, care va avea loc la Bruxelles în luna martie 2018, iar Consiliul Județean Suceava o va include în calendarul pe 2018 al tuturor acțiunilor de promovare, pe care îl vom aproba în perioada următoare. De asemenea vom beneficia și de mediatizare pe internet (comunicate pe site-ul Ministerului Turismului, pagină specială pe site-ulwww.romania.travel, postări pe pagina de Facebook Romania EDEN Destinations, video realizat de Comisia Europeană și postat pe canalul Youtube Romania Travel, pagină specială pe site-urile europene www.edenineurope.eu / www.edentourism.eu), în mass-media națională, în materialele EDEN ale Ministerului și în materiale informative ale instituțiilor europene”, susține președintele CJ Gheorghe Flutur, care va participa la Festivitatea de premiere a Destinațiilor EDEN.

Șeful județului a precizat că obținerea locului I a fost posibilă, în bună măsură, și ca urmare a promovării și realizării de către instituții ale Consiliului Judeţean Suceava, în special Muzeul Bucovinei, a unor importante investiții, cum ar fi cele de la Cetatea de Scaun a Sucevei sau de la Muzeul de Istorie.

„In cadrul acestei Festivități voi prezenta oferta turistică a Județului Suceava, a Bucovinei, și împreună cu primarul Ion Lungu, oferta turistică a Municipiului Suceava și vom participa la o dezbatere pe tema turismului”, a spus Flutur.

loading...

Loading...

Lăsați un comentariu

*