Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Adolescenta de 16 ani, arsă în mașină alături de ceilalți patru tineri, nu poate fi înmormântată. Motivul este halucinant

Adolescenta de 16 ani, arsă în mașină alături de ceilalți patru tineri, în urmă cu câteva zile, încă nu a fost înmormântată, iar cunoscuții spun că nici nu știu dacă aceasta va avea parte de așa ceva.

Simona Lazarovici se afla în mașina care a ars ca o torță, pe DN17, alături de Andrei Prelucă, din Capu Câmpului, Beniamin Marian Paraliuc, din Gura Humorului, Emanuel Darius Paraliuc, din Gura Humorului, și Ciprian Năsăudeanu.

Prietenii săi au fost înmormântați creștinește, conduși pe ultimul drum de rude și prieteni, dar Simona încă nu a avut parte de așa ceva întrucât tânăra nici nu a fost luată acasă de părinți până acum.

„Copilul ăsta a fost lăsat singur, a crescut singur, a învățat singur”, spune una dintre persoanele care îi cunosc familia tinerei.

Prietenii Simonei vor acum să strângă fiecare cât poate și să ajute ca fata să fie înmormântată creștinește.

O frumusețe de fată, de doar 16 ani, a murit alături de cei patru tineri din Gura Humorului după accidentul de pe DN17


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Crisan Marcel says:

    Sa o ajute mama la dobitocul ala care a uciso,

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Adolescenta de 16 ani, arsă în mașină alături de ceilalți patru tineri, nu poate fi înmormântată. Motivul este halucinant | Moldova24

Lăsați un comentariu

*