Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

O frumusețe de fată, de doar 16 ani, a murit alături de cei patru tineri din Gura Humorului după accidentul de pe DN17

O frumusețe de fată, de doar 16 ani, se numără printre victimele accidentului urmat de incendiu de miercuri, de pe DN17.

Simona Lazarovici se afla în mașina care a ars ca o torță, alături de Andrei Prelucă, din Capu Câmpului, Beniamin Marian Paraliuc, din Gura Humorului, Emanuel Darius Paraliuc, din Gura Humorului, și Ciprian Năsăudeanu.

Nu vreau sa cred ca te-ai stins….Dumnezeu sa te odihneasca sufletul meu…nu te voi uita”, a scris Paula Rotariu pe pagina de socializare a fetei.

„Dumnezeu să te ierte Simona Lazarovici…nu îmi vine sa cred ca ne ai parasit … o să îmi lipsești enorm”, a scris și Cristina Elena.

În mașina care a luat foc erau cinci tineri care se întorceau de la un club din Suceava. Se pare că accidentul a fost produs chiar de șoferul din Audi, un tânăr de 26 de ani, din Gura Humorului, care a intrat pe contrasens unde a lovit un alt autoturism și un camion.

„La fața locului, s-a deplasat modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și o autospecială de stingere. La sosirea echipajelor, autoturismul care a luat foc ardea în totalitate, iar după ce incendiul a fost stins, în interior au fost identificate trupurile a 5 persoane, din nefericire, carbonizate”, susțin reprezentanții ISU Suceava.

 

În timp ce conducea autoturismul înmatriculat în străinătate într-o curbă pe DN 17, în localitatea Ilişeşti, conducătorului unui autoturism a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune laterală cu autoutilitara condusă regulamentar de un tânăr de 27 de ani din municipiul C-lung Moldovenesc, după care, a fost proiectat în autoturismul condus de un localnic de 40 de ani. În urma impactului, autoturismul înmatriculat în străinătate a luat foc și a ars în totalitate, cele 5 persoane din interior, cu vârste între 16 și 26 de ani, decedând. Din accident, a rezultat și rănirea ușoară a conducătorului auto de 40 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto de 27 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și bărbatului de 40 de ani li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ucidere din culpă” şi „vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

5 Comentarii

  1. Lupul says:

    Daca ramaneai cumine in loc sa faci toate acele lucruri nu ajunge ai aici…

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tinerii care au murit arși în urma accidentului de pe DN17 se întorceau de la o petrecere. Vezi cine sunt! | SuceavaNews.ro
  2. O frumusețe de fată, de doar 16 ani, a murit alături de cei patru tineri din Gura Humorului după accidentul de pe DN17 | Moldova24
  3. Premoniție cutremurătoare a Simonei, fata care a ars, împreună cu alţi patru tineri, în carnagiul din Suceava! Adolescenta şi-a anunţat moartea cu câteva ore înainte de tragedie | SuceavaNews.ro
  4. Adolescenta de 16 ani, arsă în mașină alături de ceilalți patru tineri, nu poate fi înmormântată. Motivul este halucinant | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*