Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Municipalitatea suceveană a reînceput campania de ridicare a rablelor de pe domeniul public. Peste 200 de mașini au fost identificate

Municipalitatea suceveană a reînceput campania de ridicare a rablelor abandonate pe domeniul public. Potrivit viceprimarului municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, din totalul de 217 mașini abandonate identificate de primărie, 157 au fost luate de proprietari în baza somațiilor sau ridicate de municipalitate.

„După ce s-au ridicat mai multe chioșcuri abandonate de pe domeniul public/privat al municipiului Suceava, am reînceput campania de “curățenie” a domeniului public/privat, de rable. O nouă acțiune de ridicare a 13 autovehicule abandonate este în derulare”, a precizat viceprimarul.

Lucian Harșovschi îi îndeamnă pe sucevenii care au astfel de mașini abandonate să le ridice deoarece, în caz contrar, vor rămâne fără ele, fiind pasibili de amendă în valoare de 2000 de lei.

„[…] cetățenii cu simț civic sunt rugați să anunțe poliția locală (0230212192) de existența acestor rable”, susține Harșovschi.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Gimi says:

    In spate la Dom Polski nu aveti drum ? ESTE O RELICVA DE MULI ANI ACOPERITA CU FOLIE .A NIMANUI .

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Municipalitatea suceveană a reînceput campania de ridicare a rablelor de pe domeniul public. Peste 200 de mașini au fost identificate | Moldova24

Lăsați un comentariu

*