Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Află avantajele cashout-ului parțial la pariuri online

Probabil toti pariorii cu experienta cunosc termenul Cashout, optiune avuta de mare parte a caselor de pariuri cu pretentii. Foarte putini o folosesc insa, neputandu-i invinui prea mult, deoarece tentatia de a lasa un pariu/bilet sa curga este una destul de mare, mai ales cand scorul si jocul decurge in favoarea pronosticului ales.

Tu hotarasti suma pe care o retragi si cea pe care o lasi “sa curga”

Tocmai pentru situatiile in care nu doresti sa retragi tot castigul obtinut pana in acel moment este pus la dispozitie Cashoutul partial. Una dintre putinele case licentiate in Romania care ofera o asemenea optiune este Netbet si asta de mai bine de un an. Daca apasand butonul Cashout vei incasa intreg castigul din acel moment, determinat de scorul partidei si de timpul ramas pana la incheierea ei, folosind optiunea Cashout partial tu esti cel care vei decide suma retrasa si cea pe care doresti sa o risti in continuare.

Spre exemplu, vom lua un meci de fotbal in care, cu 5 minute inainte de final, oaspetii conduc cu scorul de 2-1, rezultat care face pariul tau castigator. Vorbind insa de o diferenta minima, in orice moment echipa adversa poate marca golul egalizator, mai ales daca aceasta pornea favorita inainte de startul partidei. In acest caz nedorit, nu te vei alege cu nimic. Pe de alta parte, vazand ca mai sunt doar 5 minute din partida, parca ai o strangere de inima in a utiliza optiunea ”Cashout”, spunandu-ti ca nu are ce sa se mai intample pana la final.

In astfel de situatii este foarte util Cashoutul partial, care te ajuta sa retragi o parte din potentialul castig, cealalta parte, pe care tu o stabilesti, ramanand in joc. De asemenea, poti folosi Cashoutul partial in cazul unui bilet ramas intr-un singur meci. Cashoutul partial nu este disponibil doar pentru browser, ci si pentru aplicatia de mobil, vizand atat pariurile simple, cat si biletele multiple.

Optiunea se afla sub butonul de Cashout total, reprezentat de un slider. Pentru a hotari valoarea Cashoutului trebuie doar sa muti sliderul. Trebuie specificat insa ca aceasta functie nu este disponibila oricand, ci doar in cazul in care vei plasa un pariu simplu sau un bilet multiplu, nu si in cazul biletelor tip sistem.

Functia de Cashout partial reprezinta doar unul dintre avantajele avute de casa de pariuri Netbet. Pe unul l-ati putut descoperi mai sus, cand am dezvaluit ca Netbet ro beneficiaza de aplicatie de mobil. Pentru a afla si alte avantaje ale acestei case online te invitam sa accesezi site-ul Intelbet, probabil cel mai obiectiv cand vine vorba de case de pariuri. Aici iti sunt prezentate informatii despre calitatea cotelor, despre oferta live, respectiv cea pre-live, insa si 3 puncte tari, respectiv 3 puncte slabe ale Netbet.

Tot pe pagina recenziei vei observa doua butoane care iti permit sa scrii anumite pareri sau nemultumiri. Astfel, daca ai remarcat un punct forte/slab al casei de pariuri Netbet, il poti impartasi pe site, folosind butonul “Adauga feedback”, in acest fel ajutand ceilalti pariori sa-si creeze o impresie despre Netbet. In cazul in care intampini o problem legata de contul tau, nu ezita sa selectezi butonul “Adauga o reclamatie” si sa specifici problema cu lux de amanunte. Aici ne referim la divulgarea numelui tau de utilizator Netbet sau a adresei de e-mail, date ce nu vor fi facute publice, dar si la prezentarea unei capturi de ecran, daca este cazul, de unde sa reiasa problema ta.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*