Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

FOTO Cumplit! Cinci persoane au ars într-o mașină, care a luat foc în urma unui accident

Foto: George Anechitei

Cinci persoane au ars într-o mașină, care a luat foc, în urma unui accident petrecut miercuri dimineață, la Ilișești.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme și un camion. Unul dintre autoturisme, un Audi, a luat foc după impact.

Din primele informații, din cele două autovehicule neafectate de incendiu au rezultat trei victime, două au primit îngrijiri la fața locului, iar una a fost transportată la spital.

În mașina care a luat foc erau cinci tineri care se întorceau de la un club din Suceava. Se pare că accidentul a fost produs chiar de șoferul din Audi, un tânăr de 26 de ani, din Gura Humorului, care a intrat pe contrasens unde a lovit un alt autoturism și un camion.

„La fața locului, s-a deplasat modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și o autospecială de stingere. La sosirea echipajelor, autoturismul care a luat foc ardea în totalitate, iar după ce incendiul a fost stins, în interior au fost identificate trupurile a 5 persoane, din nefericire, carbonizate”, susțin reprezentanții ISU Suceava.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (06:00), circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers ale DN17 Gura Humorului- Suceava, localitatea Ilişeşti, judeţul Suceava, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară.

Update: 13.00:

În timp ce conducea autoturismul înmatriculat în străinătate într-o curbă pe DN 17, în localitatea Ilişeşti, conducătorului unui autoturism a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune laterală cu autoutilitara condusă regulamentar de un tânăr de 27 de ani din municipiul C-lung Moldovenesc, după care, a fost proiectat în autoturismul condus de un localnic de 40 de ani. În urma impactului, autoturismul înmatriculat în străinătate a luat foc și a ars în totalitate, cele 5 persoane din interior, cu vârste între 16 și 26 de ani, decedând. Din accident, a rezultat și rănirea ușoară a conducătorului auto de 40 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto de 27 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și bărbatului de 40 de ani li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ucidere din culpă” şi „vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

6 Comentarii

  1. Jon O says:

    …nu vi se pare ca e identic, ca data cu cel de la “colectiv”??? oare chiar trebuie sa fim atait de orbi incat sa nu vedem ca Dumnezeu nu agreaza mizeriile prin sarbatorirea de demoni?! si ca focul mistuitor este semnalul prin care ni se atrage atentia?? Oare cat timp mai trebuie sa intelegem ca noi ortodocşii suntem ultima reduta pe care forte oculte vor sa o doboare prin inoculare de mesaje bolnave, fie ele de natura sexula l.g.b.t ori de acceptare a formelor de sarbatorire a asa-zisa zi de halloween(sarbatorire a demonilor) oare chiar ne pierdem indentitatea ca natiune/ personala la manevrarea noastra prin mediatizarea acestor mizerii prin Tv si presa? Eu zic sa reflectam mai mult!… ca si plantele gandesc mai mult decat noi la ora actuala!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Accident mortal la Ilișești cu două autoturisme și un camion. Una dintre mașini a luat foc | SuceavaNews.ro
  2. Accident mortal la Ilișești cu două autoturisme și un camion. Una dintre mașini a luat foc | Moldova24
  3. Tineri care au murit arși în urma accidentului de pe DN17 se întorceau de la o petrecere. Vezi cine sunt! | SuceavaNews.ro
  4. FOTO – Accident ÎNFIORĂTOR în Suceava: Cinci oameni au murit după ce maşina în care se aflau a luat foc | WordPress on Google Compute Engine
  5. Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, după tragedia de pe DN17: Tu stii ce face și pe unde mai este copilul tau? | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*