Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Un sucevean a plecat de opt ani să lucreze în Italia, iar acum familia este disperată. Ce s-a întâmplat în urmă cu trei luni

Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din satul Arbore, comuna Arbore, a plecat în Italia de opt ani pentru a lucra. Vasile Priotese ținea legătura cu familia prin telefon.

Asta până în urmă cu aproximativ trei luni, când bărbatul a întrerupt orice legătură cu cei dragi și nu a mai răspuns la telefon.

Îngrijorată, familia bărbatului a apelat la Poliție. Există date că acesta ar putea fi la muncă în localitatea Montalto Uffugo, din Italia.

„Semnalmente: înălțime 170 cm, constituție atletică, ten măsliniu, fața ovală, ochi căprui, păr șaten, ondulat. În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un sucevean a plecat de opt ani să lucreze în Italia, iar acum familia este disperată. Ce s-a întâmplat în urmă cu trei luni | Moldova24

Lăsați un comentariu

*