Duminică 03 Martie 2024, Actualizat acum 62 zile 12:00 am

Gestul cutremurător făcut ieri de fiica de 9 ani a preotului care a murit într-un accident în drum spre Sf. Paracheva!

Foto: Danut Zuzeac / Adevarul.ro

Preotul Petru Gavril și fiica sa de șase ani au fost înmormântați, marți, în prezența a sute de oameni. Una dintre fiice, Alexia, de doar nouă ani, a fost informată de un psiholog de tragedia care s-a produs în familia sa, iar chiar în ziua înmormântării, fata a cerut să fie lăsată să meargă la înmormântare să își ia adio de la tatăl său și de la surioara sa.

Fata a cerut să fie dusă la capelă într-un moment al zilei când nu este nimeni acolo. Potrivit Cancan.ro, fetița le-a scris scrisori celor doi.

Detalii pe Cancan.ro.

Doi dintre copiii preotului Petru Gavril, care a fost înmormântat, marți, alături de o fetiță de-a sa de șase ani, au fost externați. Este vorba despre Alexia, de nouă ani, și Ioan, de trei ani, care au ajuns în grija unei surori a mamei Maria, aflată și ea în spital.

În schimb, medicii spun că pentru Anastasia, ținută în viață de aparate, nu există nicio șansă de vindecare.

Mama copiilor, Maria Gavril, de 35 de ani, este ajutată de aparate și primește medicație, dar medicii sunt rezervați în privința prognosticului.

Doi dintre copiii preotului Petru Gavril au fost externați. Fetița ținută în viață de aparate nu are nicio șansă de vindecare


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*