Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Tânăr din Rădăuți trimis la închisoare pentru patru ani și șapte luni. Vezi ce a făcut!

Un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din Rădăuți a fost trimis la închisoare pentru următorii ani. Alexandru Petru Mandache  a fost condamnat pentru conducerea unui autoturism fără permis de conducere.

Tânărul a fost prins, în 2013, într-o localitate din Iași, la volanul unei mașini cu portbagajul plin cu țigări de contrabandă, fără a avea permis de conducere.

Întrucât pe 9 octombrie a fost condamnat la închisoare, polițiștii au mers la domiciliul său și l-au luat pentru a-l duce în Penitenciarul Botoșani.

„La 09.10.2017, ora 19.46, Poliția municipiului Rădăuți a primit spre aplicare, mandatul de executare a pedepsei închisorii emis la 09.10.2017 de Judecătoria Rădăuți, privind pe un localnic de 28 de ani, condamnat la 4 ani și 7 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de ,,conducerea unui autoturism fără permis de conducere”. Bărbatul, ce nu figura urmărit, a fost depistat de polițiști pe raza localităţii de domiciliu, fiind reținut și încarcerat în Penitenciarul Botoșani”, precizează IPJ Suceava, într-un comunicat de presă.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tânăr din Rădăuți trimis la închisoare pentru patru ani și șapte luni. Vezi ce a făcut! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*