Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Investiţii de 5 milioane de euro în sistemul de apă şi canalizare de la Fălticeni

Cinci milioane de euro vor fi investiți în sistemul de apă și canalizare la Fălticeni.  ACET Suceava extinde și reabilitează infrastructura de apă și apă uzată.

În acest sens, se va desfășura un contract de achiziții publice care presupune lucrări de construcții și instalații edilitare pentru alimentare cu apa potabila și canalizare pentru apa uzata menajera, furnizare și montaj utilaje și echipamente tehnologice, executare branșamente de alimentare cu apa potabila și racorduri de canalizare menajera, stații de pompare ape uzate, executare racorduri electrice, automatizare și SCADA, testare și punere in funcțiune, instruire personal operator.

Valoarea estimata este de 23.186.467 lei fara TVA. Practic, la rețeaua de apă, vor fi reabilitate  rețelele  de alimentare cu apa pe 3,4 km, se va face extinderea rețelei de alimentare cu apa pe 2,8 km, vor fi reabilitate instalațiile hidraulice aferente rezervoarelor de la Tampești, Pietrari și Oprișeni și vor fi puse in funcțiune rețelele de apa executate printr-un contract anterior pe 22,9 Km.

La rețeaua de canalizare, va fi reabilitată pe 0,7 km, extinsă pe 5,3 km și vor fi echipate cinci stații de pompare apă uzată noi. Totodată, vor fi puse în funcțiune rețelele de canalizare executate printr-un contract anterior pe 18,8 Km.

Durata totala a contractului este de 30 luni de la data semnării.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*