Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Individ arestat pentru o tentativă de omor la Rotunda

Un individ a fost arestat preventiv, vineri, 1 septembrie, pentru tentativă de omor. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Vizitiu Gheorghe, pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor.  La data de 01 septembrie 2017 judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava şi a dispus luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Vizitiu Gheorghe pentru 30 de zile.

Cauza este instrumentată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu poliţiştii din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale.

În seara zilei de 27 august 2017, într-un loc public, situat pe raza satului Rotunda, oraş Liteni, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, inculpatul Vizitiu Gheorghe a exercitat acte de violenţă de intensitate ridicată, cu corpuri şi mijloace contondente dure, în zone vitale, asupra persoanei vătămate V.M., cu intenţia de a-i suprima viaţa.

Victima a fost transportată la o unitate medicală, a fost internată şi supusă unor intervenţii chirurgicale în vederea salvării vieţii.

 

„Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, susțin procurorii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Individ arestat pentru o tentativă de omor la Rotunda | Moldova24

Lăsați un comentariu

*