Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Percheziție la Vama! Trei persoane cercetate pentru furt

Trei persoane sunt cercetate pentru furt. Polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Vama sprijiniți de o grupă din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Suceava, în baza mandatului de percheziție emis de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, au efectuat, vineri, o percheziție domiciliară la locuința unui tânăr de 20 ani,  localnic,  suspect de  comiterea   infracțiunii  de furt   calificat,  faptă săvârșită   în noaptea   de 30.06 spre 01.07.2017.

Atunci tânărul de 20 de ani a sustras împreună cu alte două persoane necunoscute, cantitatea deaproximativ 200 de litri de motorină, din rezervorul unui camion parcat pe drumul comunal Deia, de pe raza comunei Frumosu.

La domiciliul individului a fost identificat autoturismul folosit la comiterea faptei, care a fost indisponibilizat la sediul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc.

De asemenea au fost identificate mai multe canistre și furtunuri, bunuri susceptibile de a fi fost folosite la săvârșirea infracțiunii, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

„În urma cercetărilor efectuate au fost identificați și ceilalte două persoane bănuite de comiterea faptei, respectiv un minor de 16 ani și  un alt tânăr de 20 ani, ambii din comuna Vama, persoane față de care prin ordonanță s-a dispus extinderea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Cei trei suspecți, fiind audiați, au recunoscut comiterea faptei și au achitat prejudiciul persoanei vătămate. S-a luat legătura cu procurorul de serviciul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung   Moldovenesc,   care   a   dispus   ca   cercetările   să   fie   continuate   sub   aspectul   comiterii infracțiunii de furt calificat”, se arată într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*