Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Transport ilegal de lemn, oprit la Broșteni

Un transport ilegal de lemn a fost oprit, vineri seară, pe DN17B, pe strada Bistriței din orașul Broșteni. Polițiștii din cadrul poliției orașului Broșteni au oprit pentru control o autoutilitară despre care existau suspiciuni că ar transporta material lemnos în mod repetat cu același aviz de însoțire primar.

Conducătorul auto a fost legitimat în persoana  unui bărbat de 46 de ani, din comuna Borca, județul neamț, reprezentant al unei societăţi comerciale care a prezentat pentru cantitatea de material lemnos transportată avizul de însoțire primar din data de 14.07.2017, având codul online emis la datade 14.07.2017, ora 15:30:36, în care era menționată cantitatea de 14,27 mc lemn rotund rășinoase-molid. Deoarece numărul de piese precum și diametrul materialului lemnos transportat nu corespundeacu cele trecute în avizul de însoțire primar s-a luat legătură cu reprezentanții Ocolului Silvic Crucea,care, la data de 15.07.2017, au inventariat cantitatea de material lemnos transportată, ocazie cu care aufost constatate diferențe la diametrul bucăților de lemn, diferențe la numărul de piese transportate ( înaviz erau trecute 110 bucăți iar la inventariere s-au constatat 107 bucăți), de asemenea cantitatea dematerial lemnos transportată avea un total de 15,47 mc material lemnos rășinoase”, precizează polițiștii.

Oamenii legii au aplicat o amendă de 5.000 lei, iar cantitatea de  15,47   mc   a fost  confiscată   și   predată   în custodia  reprezentanților   O.S.   Crucea. Totodată, autoutilitara a fost confiscată și imobilizată în curtea depozitului de bușteni al O.S. Crucea.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Transport ilegal de lemn, oprit la Broșteni | Moldova24

Lăsați un comentariu

*