Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Modernizarea a două străzi din Suceava, blocată de licitații. Conducerea primăriei, acuzată că manipulează și nu vrea să le repare

Lucrările pentru modernizarea străzilor Mihail Sadoveanu şi Bogdan Vodă din municipiul Suceava au fost amânate după ce licitația organizată de primărie a fost contestată.

Oamenii îi reproșează primarului că nu vrea să modernizeze străzile respective și au mers în audiență la Ion Lungu pentru a-i cere explicații, acuzându-l că minte și „îi duce cu zăhărelul”.

Din păcate, sunt din nou contestate, sunt la CNSC. Sper ca în perioada cea mai scurtă de timp să se finalizeze contestațiile care durează de vreun an și jumătate aproape, să putem asfalta aceste două străzi”, a declarat Lungu.

Primarul a declarat într-o conferință de presă că au fost câțiva cetățeni nemulțumiți la primărie, care nu au vrut să creadă că motivul pentru care nu încep lucrările pe strada respectivă, spunând că de fapt conducerea primăriei tergiversează începerea reparațiilor pe cele două străzi.

„Asta este, nu mă obligă nimeni să fiu primar, dar arătându-le documentele în față, arătându-le faptul că sunt contestații, oamenii tot supărați au plecat, tot nemulțumiți că îi manipulează primarul, că de fapt nu este așa, că nu sunt bani pentru aceste străzi, ba mai mult, mă și amuz pe alte aspecte, că ele sunt raportate la primărie că sunt făcute, dar nu sunt făcute, niște chestiuni care nu au nicio logică în discuție”, a spus primarul.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Modernizarea a două străzi din Suceava, blocată de licitații. Conducerea primăriei, acuzată că manipulează și nu vrea să le repare | Moldova24

Lăsați un comentariu

*