Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Individ reținut după ce a tâlhărit o femeie din Câmpulung Moldovenesc, în plină stradă

Un tânăr de 26 de ani, din județul Botoșani, a fost reținut, marți, de polițiști după ce a tâlhărit o femeie din Câmpulung Moldovenesc, în plină stradă.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, femeia de 76 de ani a povestit că în cursul zilei de marți, în jurul orei 17.00, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Câmpulung Moldovenesc, un tânăr necunoscut i-a smuls din mână o geantă cu bani și documente și a fugit, prejudiciul fiind de aproximativ 500 lei.

Polițiștii au pornit în căutarea individului și l-au identificat ca fiind un tânăr de 26 de ani din județul Botoșani. Acesta nu a recunoscut fapta, chiar dacă atunci când a comis tâlhăria a fost surprins de mai multe camere de supraveghere video şi de martori oculari.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, suspectul fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 31.05.2017, să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, precizează polițiștii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Botoșănean reținut după ce a tâlhărit o femeie în plină stradă | BotosaniNews.ro
  2. Tânărul care i-a smuls geanta unei bătrâne în plină stradă a fost arestat | SuceavaNews.ro
  3. Tânărul care i-a smuls geanta unei bătrâne în plină stradă a fost arestat | Moldova24

Lăsați un comentariu

*