Vineri 20 Aprilie 2018, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

FOTO! Focuri de armă după contrabandiști. Un sucevean a fost reținut

S-au tras focuri de armă, în noaptea de miercuri spre joi, în apropierea frontierei de la Izvoarele Sucevei. În jurul orei 02.30, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul sectorului PF Izvoarele Sucevei, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat mai multe persoane care transportau, de la frontiera de stat către interiorul țării, colete voluminoase.

La fața locului a fost solicitată echipa de intervenție care a procedat la somarea prin voce a celor în cauză, moment în care bărbații au abandonat coletele și s-au dispersat în direcții diferite. Drept urmare, polițiștii de frontieră au executat, conform prevederilor legale, șase focuri de avertisment în plan vertical, fiind reținută o persoană, cetățeanul român Stefan D., în vârstă de 49 ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

Imediat au fost anunțate autoritățile de frontieră ale statului vecin despre caz, concomitent cu luarea unor măsuri de supraveghere și cercetarea a zonei, fiind descoperite 9 colete care conțineau țigări.
În urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 10.700 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 117.000 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

„În cauză sunt efectuate cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, urmând ca la final să fie luate toate măsurile legale ce se impun”, precizează reprezentanții Poliției de Frontieră.

loading...

Lăsați un comentariu

*