Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Ion Lungu: Vrem, nu vrem, se va desființa echipa de fotbal Foresta Suceava

Colecta publică pentru salvarea echipei de fotbal Foresta Suceava nu a dat rezultate. Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că în contul pus la dispoziție de Foresta s-au strâns foarte puțini bani.

„În măsura în care clar că nu se strâng bani în această colectă publică, ultima șansă de a participa la licitație este de data de 18 mai, vrem, nu vrem, se va desființa echipa de fotbal Foresta Suceava. Sigur, așa am văzut mulți, comentarii, toată lumea vrea fotbal, toată lumea îi iubește, dar așa cum am spus și în țările civilizate, cei care iubesc fotbalul mai și plătesc. Aici se așteaptă să plătească numai Primăria”, a declarat Ion Lungu.

Edilul a mai spus  că de la Primărie banii se dau, dar trebuie să existe o bază legală. Clubul Sportiv Foresta are de achitat către bugetul de stat o datorie de 300.000 de lei, fără de care nu poate obţine de la Finanţe adeverinţa necesară participării la atribuirea de fonduri nerambursabile de la Primăria Suceava. Sucevenii sau societățile comerciale care vor să pună umărul la redresarea echipei de fotbal pot dona bani în contul RO 42 PIRB 3500 7729 7400 1000.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Ion Lungu: Vrem, nu vrem, se va desființa echipa de fotbal Foresta Suceava | Moldova24

Lăsați un comentariu

*