Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Femeie acostată de un bărbat, în timp ce scotea bani de la un bancomat din Rădăuți. Ce i-a cerut individul

O femeie de 41 de ani, din municipiul Suceava, a fost acostată de un individ, în timp ce scotea bani de la un bancomat din municipiul Rădăuți. Femeia se afla pe strada Mihai Viteazul, în zona unui magazin. În timp ce încerca să scoată bani de la bancomat, s-a apropiat de ea un bărbat care avea un comportament suspect şi care i-a cerut acesteia să îi dea suma de bani pe care o va scoate din bancomat.

După aceasta femeia a extras suma de bani solicitată din bancomat, s-a deplasat la autovehiculul proprietate personală şi a anunţat poliția.

Au fost alertate mai multe echipaje de poliţie care au ajuns la faţa locului în mai puţin de 3 minute, reuşind localizarea bărbatului în incinta unui magazin. Acesta a fost reţinut şi legitimat în persoan aunui bărbat de 50 de ani, din municipiul Rădăuți.

„În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de „tâlhărie”. Poliţiştii au dispus faţă de bărbat măsura reținerii pentru 24 de ore urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava cu propunere de luare a unor măsuri preventive”, se precizează în comunicatul Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Femeie acostată de un bărbat, în timp ce scotea bani de la un bancomat din Rădăuți. Ce i-a cerut individul | Moldova24

Lăsați un comentariu

*