Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Fostă judecătoare, rănită într-un grav accident în timp ce mergea spre Suceava să petreacă 1 mai

Foto: Ziua de Constanta

Fosta judecătoare Geanina Terceanu a fost implicată, luni, într-un grav accident rutier în timp ce mergea spre județul Suceava pentru a petrece 1 Mai.

Geanina Terceanu a fost implicată, luni, într-un accident petrecut în localitatea Dumbrava, judeţul Bacău.

Într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, avocatul George Moloman a declarat că, în momentul petrecerii accidentului, aceasta se îndrepta către Suceava, pentru a vizita nişte prieteni, cu ocazia minivacanţei de 1 Mai, potrivit Realitatea.net.

Autoturismul condus de fosta judecătoare a fost lovit frontal de o maşină al cărei şofer ar fi încercat să întoarcă pe linie continuă. Atât judecătoarea, cât şi pasagerul aflat în maşina acesteia au suferit răni grave şi au fost transportaţi la spital, unde au fost supuşi unor intervenţii chirurgicale.

“Geanina Terceanu a suferit o ruptură de stern şi o hemoragie internă. În momentul de faţă, viaţa celor doi se află în afara oricărui pericol“, a spus George Moloman.

Geanina Terceanu a fost condamnată în primă instanţă la 5 ani şi jumătate de închisoare pentru că ar fi luat mită de la fraţii Becali pentru a-i achita în “Dosarul Transferurilor”.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Fostă judecătoare, rănită într-un grav accident în timp ce mergea spre Suceava să petreacă 1 mai | Moldova24

Lăsați un comentariu

*