Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Gheorghe Flutur: Ne străduim să facem un împrumut să dăm drumul la al doilea terminal pentru Aeroport

Președintele Consiliului Județean Suceava a anunțat noi investiții pentru extinderea infrastructurii aeroportuare. Șeful județului a declarat că va face un împrumut pentru realizarea celui de-al doilea terminal și extinderea parcărilor la Aeroportul Ștefan cel Mare Suceava.

Ne străduim să facem un împrumut să dăm drumul la al doilea terminal pentru Aeroport pentru că nu mai facem față. În 2016 aveam patru destinații, 5-7 curse pe săptămână spre București, apoi 3-4 curse, am început în august anul trecut, Londra, Milano și Antalya. Din 2016 și până în prezent avem șapte curse pe București și suntem în discuții avansate cu Tarom-ul ca să nu mai fie atât de zgârciți și să preia și în timpul zilei curse spre București și înapoi nu numai dimineața și seara și poate își mai reglează și prețurile și ceva curse internaționale..[…] Nu mai facem față cu parcările de acolo și trebuie să ne extindem”, a declarat Gheorghe Flutur, în cadrul ședinței festive pentru sărbătorirea a 25 de ani de existență a CJ.

Anul trecut, pe Aeroportul Ștefan cel Mare Suceava au fost 57.000 de pasageri, iar în primele trei luni ale acestui an 46.560 de pasageri.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*