Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Au început lucrările la noua sală de sport din Berchișești. Vezi la cât se ridică investiția!

În această săptămână, au început lucrările la noua sală de sport din comuna Berchișești. Potrivit primarului comunei, Violeta Țăran, sala de sport va avea 102 locuri și este un proiect finanţat de statul român prin Compania Naţională de Investiţii.

Cu ocazia startului acestui proiect extrem de ambiţios pentru comuna noastră, Preotul paroh Ionel Coca de la Biserica „Sfântul Nicolae” din Berchişeşti a sfinţit terenul şi ne-a binecuvântat pe toţi cei prezenţi la eveniment”, a precizat Violeta Țăran.

Potrivit contractului, noua sala de sport din comuna Berchişeşti are ca termen de recepţie a lucrărilor luna noiembrie a acestui an, după ce Primăria a pus la dispoziţie suprafaţa de teren necesară acestei realizări. Investiția se ridică la 3.525.460 lei, iar lucrările vor fi realizare de Victor Construct Botoșani.

„Este vorba despre un demers extrem de binevenit pentru copiii şi tinerii din cele două localităţi aparţinătoare comunei noastră, mai ales având în vedere specificul sportiv al Berchişeştiului, care organizează anual turneul de mini-rugby „Viorel Lucaci”.  Prin darea în folosinţă a noii săli de sport, mă aştept la o implicare şi mai dinamică a tinerei generaţii din Berchişeşti în fenomenul sportiv de masă, deoarece sportul înseamnă în primul rând sănătate, iar elevii care îşi vor dori cu adevărat vor ajunge cu siguranţă la practicarea sportului de performanţă”, a declarat primarul comunei.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Au început lucrările la noua sală de sport din Berchișești. Vezi la cât se ridică investiția! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*