Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Bărbat din Marginea, condamnat în Italia pentru crimă, adus în România să-și ispășească pedeapsa. A primit 19 ani de închisoare

Un bărbat de 29 de ani, din comuna Marginea, care a fost condamnat de autoritățile italiene la 19 ani de închisoare pentru că a ucis în bătaie un italian, își va ispăși pedeapsa în România.

Și asta după ce Curtea de Apel Suceava a admis propunerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava pentru transferul lui Ionel Costel Dochiței  într-un penitenciar din România pentru continuarea executării pedepsei.

Bărbatul a fost condamnat de Curtea cu Juri din Asti la 19 ani de închisoare pentru omor în concurs agravat și furt agravat.

Dochiței, împreună cu alți doi indivizi, l-a ucis pe Carmelo Casale,  un italian care a fost găsit legat de mâini şi de picioare într-o casă abanadonată din localitatea Buttigliera d’Asti (lângă Asti, 30 de kilometri est de Torino).

Corpul neînsufleţit al italianului a fost găsit pe 2 aprilie 2010. Pentru acelaşi delict au mai fost arestaţi fraţii Liviu şi Ionuţ Radu Marchidan (30 şi respectiv 21 de ani), rezidenţi în Torino.

Aceștia l-au ucis pe italian pentru a se răzbuna că au fost înșelați cu niște bani.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*