Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Traficul feroviar pe ruta Dornești- Vadul Siret, întrerupt temporar

Traficul feroviar pe ruta Dornești- Vadul Siret a fost întrerupt temporar de miercuri dimineață, la ora 09.00. Reprezentanții C.F.R. au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației despre faptul că traficul feroviar pe ruta Dornești-Vadul Siret, între România și Ucraina, se întrerupe temporar, pentru a se efectua lucrări de întreținere pe teritoriul ucrainean la terasamentul căii ferate.

Astfel că traficul feroviar prin Punctul de Trecere a Frontierei Vicșani a fost sistat temporar, până la remedierea situației.

„În acest sens, I.T.P.F. Sighetu Marmației recomandă cetățenilor utilizarea celorlalte puncte de trecere a frontierei situate la granița cu Ucraina.  Conducerea I.T.P.F. Sighetu Marmației ține permanent legătura cu autoritățile de frontieră ucrainene prin intermediul Punctului de Contact romano-ucrainean Porubne, urmând ca la reluarea circulației de către partea ucraineană să informăm participanții la traficul transfrontalier”, susțin reprezentanții Poliției de Frontieră.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*