Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Accident cumplit! Un bărbat a murit, iar copilul său a fost rănit după ce au intrat cu mașina într-un copac

Un accident de circulație mortal a avut loc, marți dimineață, în localitatea Baia. Un bărbat de 30 de ani a murit, iar copilul său, în vârstă de 7 ani, a fost rănit, după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-un copac.

Se pare că șoferul de 3o de ani, Aurel Liță, din Bogata, conducea cu viteză un VW Passat, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, într-o curbă, și s-a izbit în copac.

El a rămas prins în autoturism, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru scoaterea sa din  mașină. Din păcate, cadrele medicale ajunse la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru el.

Copilul său a fost dus de urgență la Spitalul Județean Suceava.  Polițiștii au început verificările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Doliu pe Facebook după moartea bărbatului care a intrat cu mașina în copac. Copilul său, rămas orfan de tată la doar șapte ani | SuceavaNews.ro
  2. Accident cumplit! Un bărbat a murit, iar copilul său a fost rănit după ce au intrat cu mașina într-un copac | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*