Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO! Accident mortal. Un elev a murit, iar alte trei persoane au fost rănite

Un elev de clasa a VIII-a din Dumbrăveni și-a pierdut viața, în noaptea de duminică spre luni, într-un grav accident care a avut loc în Dumbrăveni.

Luis Franciuc se afla într-un autoturism alături de alte trei persoane, iar la ieșire din Dumbrăveni spre Verești, șoferița mașinii, Cornelia Franciuc, de 24 de ani, din comuna Dumbrăveni, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe un teren agricol.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto, a unui minor de 9 ani și a unui tânăr de 18 ani, rănirea gravă a unei minore de 16 ani și decesul unui minor de 14 ani, pasageri în autoturism, frați, toți din comuna Dumbrăveni.

Victimele au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, cei trei răniți ușor nefiind internați.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural”, susțin polițiștii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Accident mortal. Un elev a murit, iar alte trei persoane au fost rănite | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*