Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO! Pompieri avansați în grad înainte de termen. Vezi cine sunt!

În contextul sărbătoririi Zilei Protecţiei Civile din România – 28 februarie, la sediul inspectoratului pentru situaţii de urgenţă au avut loc întâlniri cu personalul în rezervă şi retragere şi alte activităţi de prezentare a istoricului şi misiunilor protecţiei civile din România.

De asemenea, în acelaşi context, au avut loc recompensări ale unor cadre militare care s-au evidenţiat în activitatea şi misiunile desfăşurate, prin înaintare în grad înainte de termen.

Astfel, inspectorul şef al pompierilor suceveni, generalul de brigadă Ion Burlui, a schimbat tresele pentru următorii militari: maiorii Bogdan Răvnic şi Sorin Sauciuc au fost înaintaţi la gradul de Locotenent-colonel, plutonierii majori Valentin Cojocaru, Nicolae Vlad şi Ovidiu Dedeagă au fost înaintaţi la gradul de Plutonier adjutant, iar plutonierul adjutant Cătălin Safir a fost avansat la gradul de Plutonier adjutant-şef.

De asemenea, maistrul militar clasa a II-a Ciprian Zamosteanu a fost avansat la gradul de Maistru militar clasa I, iar maistrul militar clasa a III-a Silviu Suciu a fost avansat în gradul de Maistru militar clasa a II-a.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*