Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Palatul Administrativ va fi modernizat cu peste 17 milioane de lei

Palatul Administrativ din municipiul Suceava urmează să fie modernizat cu peste 17 milioane de lei. Consilierii județeni au aprobat, marți, proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici și a categoriilor de cheltuieli din bugetul județului pentru extinderea, reabilitarea și modernizarea acestei clădiri.

Valoarea estimativă a acestui proiect este de 17.278.370 lei. Potrivit proiectului, suprafața de extindere este de 400 metri pătrați, iar 10.500 metri pătrați este suprafața pentru modernizare și reabilitare.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, susține că în curtea interioară a acestei clădiri ar urma să fie amenajată o sală tip cupolă.

Ne dorim să fie prinsă pe programul acesta de dezvoltare locală și să fie finalizată la sfârșitul anului viitor o sală a unirii în cinstea centenarului unirii Bucovinei cu țara”, a precizat șeful județului.

Palatul Administrativ are peste 100 de ani vechime, aflându-se pe lista monumentelor istorice din Suceava.

Proiectul pentru reabilitarea și modernizarea Palatului Administrativ a fost aprobat de 34 din cei 35 de consilieri prezenţi la şedinţă.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Palatul Administrativ va fi modernizat cu peste 17 milioane de lei | Moldova24

Lăsați un comentariu

*