Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Profesoara acuzată de relații sexuale cu un elev, la studii doctorale la Suceava

Profesoara din județul Neamț, care a fost arestată pentru că ar fi întreținut relații sexuale cu un elev, este înscrisă la doctorat la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Potrivit zch.ro, din declarațiile reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Neamț și cele ale reprezentanților Școlii Gimnaziale ”Nicolae Iorga” din Pângărați (unde este titulară – n.red.), Crinela Marc se află… în concediu de studii după ce aceasta s-a înscris la universitatea din Suceava.

„Noi, până nu avem o hârtie oficială din partea Poliției, din partea celor abilitați să ne dea un rezultat… Pentru că mă gândesc, totuși, că ea beneficiază și de o prezumție de nevinovăție, nu? Noi, până nu primim o hârtie oficială, nu putem să luăm măsuri, doar pe baza celor scrise în presă sau celor văzute la jurnalele de știri. Nu avem o hârtie oficială care să ne permită să luăm o măsură, o hotărâre… Cererea de concediu de studiu a fost depusă la noi. Are adeverință din partea Universității de la Suceava, că este înscrisă, are copie după ultima factură prin care ea și-a achitat taxa de studii. Este înscrisă la doctorat și nu a renunțat. Ea figurează ca doctorand”, a declarat Maria Vamanu, directoarea Școlii Gimnaziale ”Nicolae Iorga” Pângărați.

Femeia este Neamț și este soție de preot. Magistraţii nemţeni au hotărât ca profesoara acuzată de relaţii sexuale cu un minor să îşi petreacă următoare 30 de zile în arest preventiv. Surse judiciare susţin că femeia a recunoscut relaţia de amor cu propriul elev. În plus oamenii legii au găsit dovezi clare ale acestei legături nefireşti între un cadru didactic şi elev. Pe tableta femeii au fost găsite mai multe conversaţii. Acestea aveau răspuns pe tableta băiatului. Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 10 ani, dacă nu se iau în calcul circumstanţele atenuante.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Profesoara acuzată de relații sexuale cu un elev, la studii doctorale la Suceava | Moldova24

Lăsați un comentariu

*