Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Vezi ce firmă a câștigat contractul pentru montarea punctelor de încărcare pentru mașinile electrice

Cinci asocieri de firme au depus oferte pentru proiectul pe fonduri elvețiene privind montarea echipamentelor de încărcare standard în cadrul proiectului Electromobilitate.

Potrivit primarului municipiului Suceava, firma Loial Impex SRL Suceava a câștigat licitația pentru un 1.070.466,12 lei.

Oferte au mai depus General Electric SRL + Electroalfa, Elsaco Botosani, Energy Cluj Napoca, trustul de antrepriză Construcții Galați.

Municipalitatea începe proiectul ”Electromobilitate-vehicule electrice pentru o municipalitate verde”, finanţat prin Programul de Cooperare Elvenţiano-Român în valoare de 3,11 milioane de franci elveţieni.

Prin acest proiect vor fi cumpărate 11 autoturisme electrice, precum şi două furgonete electrice, o automăturătoare şi o cisternă electrică, pentru dotarea parcului auto al municipiului Suceava, dar şi zece biciclete electrice şi sistemul de încărcare cu panouri fotovoltaice.

Totodată, se vor construi 28 de puncte de încărcare, din care jumătate pentru încărcare rapidă, şi se vor amenaja 56 de locuri de parcare pentru vehicule electrice.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Vezi ce firmă a câștigat contractul pentru montarea punctelor de încărcare pentru mașinile electrice | Moldova24

Lăsați un comentariu

*