Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Primarul Ion Lungu: O culpă importantă o are echipa Foresta și domnul președinte Goian, pentru că nu au reușit să atragă un sponsor la echipă

După ce președintele clubului Foresta și-a dat demisia din funcție, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a precizat că s-a săturat ca Primăria să fie singura instituție care dă bani către echipa de fotbal Foresta Suceava. Edilul s-a arătat revoltat de faptul că Dorin Goian nu a reușit să atragă sponsori la echipă, mai ales că, susține el, l-a avertizat încă de anul trecut pe Goian că nu se poate face performanță în fotbal doar cu banii Primăriei.

„M-am săturat de filmul acesta în care Primăria este singura instituție care dă banii, iar eu, ca primar, sunt scos țapul ispășitor. Primăria și-a făcut datoria iar o culpă importantă o are echipa Foresta și domnul președinte Goian, pentru că nu au reușit să atragă un sponsor la echipă”, a declarat Ion Lungu.

Chiar și așa, însă, Lungu a precizat că Primăria municipiului Suceava va rămâne alături de echipa Foresta Suceava și va aloca o sumă din bugetul local pentru sport.
Anul trecut, Foresta a primit peste 1.600.000 de lei de la municipalitate, din care 225.000 de lei pentru nocturna de la meciul cu Steaua.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*