Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Pompierii suceveni, cu autospeciale și autoșenilată, trimiși în județele aflate sub cod roșu de viscol și ninsori

senilataInspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava a trimis forțe şi mijloace în sprijinul celor din județele aflate sub atenționarea fenomenelor meteo periculoase.

Potrivit reprezentanților ISU, o autospecială FRAP, cu o autoşenilată tractată, cu trei militari, de la Detaşamentul de Pompieri Suceava, a plecat în sprijin în judeţul Ialomiţa, şi o autospecială multifuncţională – freză, cu doi militari, de la Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi, a plecat în judeţul Buzău.

like-facebookEste COD ROȘU de intensificări ale vântului, zăpadă puternic viscolită și troienită, vizibilitate redusă spre zero până la ora 13:00 pentru județele Buzău, Brăila, Ialomița, Constanța, Călărași și județul Tulcea.

La nivelul județelor unde sunt prognozate fenomene meteorologice periculoase, peste 3.400 pompieri cu peste 100 utilaje grele sunt pregătiți să intervină în sprijinul populației și autorităților locale. În completarea acestora pot fi suplimentați încă 6.800 salvatori militari.

În zonele posibil a fi afectate au fost dislocate 18 echipaje cu autospeciale și șenilate, care să sprijine acțiunile de intervenție.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*