Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO! Județul Suceava preia, pentru un an, conducerea rotativă a Consiliului pentru Dezvoltare Regională Nord-Est

sedinta-regionala-6Județul Suceava preia, de luni, conducerea rotativă a Consiliului pentru Dezvoltare Regională Nord-Est. Ședințan Consiliului pentru Dezvoltare Regională Nord-Est a avut loc, luni, iar șeful județului Suceava, Gheorghe Flutur, a preluat pentru un an conducerea CDRNE.

like-facebookCDRNE este alcătuit din președinții consiliilor județene ale regiunii de dezvoltare și câte un reprezentant  al consiliilor locale municipale, orășenești și comunale din fiecare județ al regiunii, respectiv Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Bacău și Vaslui.

Printre proiectele de pe ordinea de zi s-au aflat: aprobarea dezvoltării brandului Regiunii Nord Est prin intermediul ADR Nord-Est, aprobarea participării Regiunii de Nord Est la Forumul Economic de la Krynica, Polonia și Târgul internațional de investiții Expo Real Munchen, Germania.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. ROman says:

    Parcuri industriale și comerciale la marginea oraşelor fi ele şi cu 10 mi de locuitori, unde se pot amenaja parcări, acces mai ușor la aprovizionare a maşinilor cu gabarit mare,utilitățile sunt mai uşor de făcut.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*