Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Copilaș de doi ani accidentat mortal de un Audi. Șoferul, trimis în judecată după doi ani

accident mortal (14)Un șofer, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Suceava a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

like-facebookEste vorba despre Adrian Emanuel Gheteș, care,  la data de 28 august 2014, în jurul orelor 18,45, fără a se asigura în mod corespunzător, a manevrat în marşarier autoturismul marca „Audi A6” pe o cale de acces cu ieşire în drumul comunal denumit „Uliţa Garajului” din interiorul localității Brodina, și a lovit un copil minor în vârstă de 2 ani care a pătruns nesupravegheat pe calea de acces. Copilașul a fost rănit grav, iar la puțin timp a murit.

Gheteș a mai fost trimis în judecată într-un alt dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunilor de „contrabandă în formă agravată” şi „trecere frauduloasă a frontierei de stat”, cauza aflându-se în prezent pe rolul instanţelor judecătoreşti.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Rădăuţi.

„Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță, spre judecare, situație care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, precizează procurorul Andrei Sebastian Bucșa.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Bărbat pedepsit după ce a accidentat mortal cu un Audi un copil de doi ani | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*