Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO! Șase bărbați reținuți pentru contrabandă. Transportau țigări de 50.000 lei

contrabandisti-retinuti-cu-tigariȘase bărbați au fost reținuți, joi, de polițiștii de frontieră suceveni după ce au fost prinși cu țigări de contrabandă în valoare de 50.000 lei.

Indivizii au fost văzuți cu ajutorul aparaturii din dotare, în apropierea graniţei cu Ucraina, pe direcţia localităţii Frătăuții Noi. Ei  se deplasau de la frontiera de stat spre interiorul ţării, transportând colete voluminoase.

Oamenii legii i-au somat să se oprească, dar aceștia au luat-o la fugă. Polițiștii au folosit armamentul din dotare, fiind tras un foc de avertisment în plan vertical. Astfel, au fost reţinuti șase barbati, cetăţeni ucraineni, cu vârste cuprinse între 19 şi 48 de ani.

La faţa locului au fost descoperite mai multe baxuri care conţineau 5.000 pachete de țigări, marca Marble, de proveniență ucraineană, în valoare de 50.000 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

„Totodată, au fost anunțate și autoritățile de frontieră ale statului vecin, în vederea cercetării în comun a evenimentului. Celor șase cetăţeni ucraineni, polițiștii de frontieră le-au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă în formă agravantă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat. Lucrarea penală a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea soluționării legale”, susține comisarul șef de poliție Ilie Poroch- Serițan.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*