Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO! Accident mortal pe DN17. Femeie călcată de un Tir

tir-rasturnat4Un accident grav a avut loc, luni, pe DN 17, în localitatea Păltinoasa. O femeie de 75 de ani a murit după ce a fost călcată de un Tir.

Șoferul Tir-ului, Gheorghe Buzilă, de 57 de ani, din municipiul Suceava, conducea dinspre Suceava spre Gura Humorului, iar la un moment dat, din cauza neadaptarii vitezei la condițiile de drum, într-o curbă, a pierdut controlul autotrenului, care a lovit o autoutilitară Volkswagen, de la marginea drumului, apoi a accidentat o femeie de 75 de ani, Brândușa B., care circula regulamentar pe rigola din partea dreaptă.

like-facebookÎntr-un final, Tir-ul s-a răsturnat, făcând praf gardul metalic al unei locuințe. Femeia a fost rănită grav și a fost transportată la spital, dar din cauza stării grave, a murit la unitatea medicală din Suceava.

Pompierii au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanți și lubrifianți și au deconectat bornele de la bateria de acumulatori.

Șoferul Tir-ului nu era băut. Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*