Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Gospodărie incendiată din cauza unei țigări

incendiu capu campului (5)O gospodărie din satul Costișa, comuna Frătăuții Noi, a fost incendiată, în noaptea de luni spre marți, din cauza unei țigări.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, sprijiniţi de lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor Frătăuţii Vechi şi Frătăuţii Noi, au intervenit cu cinci autospeciale cu apă şi spumă pentru stingerea focului.
like-facebook
La sosirea echipajelor, ardea în flăcări acoperişul unei construcţii corp comun, ce îngloba un adăpost de animale şi un depozit de furaje, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi la o anexă.

Incendiul a fost lichidat la ora 2:40 şi au ars acoperişul construcţiei corp comun pe o suprafaţă de 120 de metri pătraţi, pereţii din lemn pe 115 metri pătraţi, circa o tonă de furaje şi 4 metri cubi lemn de foc.

„Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost fumatul în locuri nepermise. Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa proprietarului şi anexa gospodărească”, susține purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, plt.adj. Alin Găleată.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*