Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Trei brazi de Crăciun vor fi amplasați în municipiul Suceava. Viceprimarul Marian Andronache: Va fi ceva deosebit în acest an față de ceilalți

ornamente-suceava-1Municipiul Suceava este înțesat cu ornamente de sărbătoare. Viceprimarul municipiului Suceava, Marian Andronache, a declarat că în municipiul reședință de județ a început de câteva zile acțiunea de ornare pentru sărbătorile de iarnă.

În trei zone vor fi amplasați brazi de Crăciun: în fața sediului Primăriei, în cartierul Burdujeni la sensul giratoriu și în centrul Sucevei. Punctul de atracție va fi plasa de lumini de 600 metri pătrați care va fi amplasată în fața Casei de Cultură. Tot în centrul Sucevei va fi deschis și Târgul de Crăciun.

like-facebook„S-a început ornarea orașului de la Galeria până la ieșire din Suceava spre Burdujeni. Se vor instala figurine luminoase și în acest an au fost achiziționate și alte figurine noi care vor fi puse în funcțiune pe principala artera de circulație orașului,pe esplanada Casei de Cultură dar și în cartierele George Enescu și Burdujeni. Echipe de muncitori lucrează deja la amenajările din zona centrală dar și în alte zone ale orașului.Va fi ceva deosebit în acest an față de ceilalți ani”, a spus Andronache.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*