Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Femeie rănită după coliziunea dintre două mașini, într-o intersecție din Suceava

accident de orice fel ranit motocicleta moped (7)O femeie de 48 de ani din municipiul Suceava a fost rănită într-un accident rutier care a avut loc, joi seară, într-o intersecție din Suceava.

În timp ce conducea autoturismul pe strada Aleea Lalelelor din municipiul Suceava, ajungând la intersecţia cu Bulevardul George Enescu, un localnic de 50 de ani, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de un bărbat de 66 ani, din aceeași localitate, care circula pe drumul cu prioritate, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 48 de ani, din localitate, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 50 de ani.
like-facebook
Conducătorul auto de 50 de ani auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Celălalt conducător auto de 66 de ani, aflat în stare vizibilă de ebrietate, nu a putut efectua testul cu aparatul etilotest, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*