Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Locuri de muncă pentru suceveni, în Spania. Ce salarii se oferă

capsuneEURES Romania ofera 800 locuri de munca vacante  în Spania pentru munca sezoniera in agricultura la
recoltare capsuni, campania 2017. Oferta se adresează  persoanelor apte pentru munca la câmp ( se acceptă și  cupluri), nefiind necesară o experienţă anterioară în agricultură.
like-facebook
Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017, potrivit unui comunicat al AJOFM Suceava.

Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica.  Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.

„Persoanele care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă din judeţul Suceava, cu următoarele documente: copie carte identitate, CV EUROPASS, adeverință medicală cu mențiunea “apt pentru muncă“.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*