Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Flutur ia atitudine după criticile social-democraților: Sunt odihniți după patru ani de hibernare în care n-au făcut nimic

fluturPreședintele PNL Suceava, șeful CJ Gheorghe Flutur, a reacționat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, după atacurile lansate asupra sa de consilierul județean Dan Cușnir, dar și ceilalți consilieri ai PSD, care vor să-l înlăture din funcția administrativă.

Flutur a spus că PSD a intrat în campanie electorală mai repede pentru că la PSD Suceava este „loteria listelor”.

like-facebookÎncearcă să își creeze culoar, odihniți fiind după patru ani de hibernare în care n-au făcut absolut nimic în administrația județeană. Au blocat proiectele și au vândut Suceava altor județe vecine, foarte odihniți și vocali astăzi, cu scrisori deschise, semideschise, cu fel de fel de abordări. N-o să intru în acest joc, îi anunț că o să îi las șomeri din acest punct de vedere, dar trebuie să spun că nici nu mă așteptam la o altfel de abordare. Eu nu pot să fiu eligibil pentru PSD-iști. Ei nu m-au votat nici președinte de Consiliu Județean, că am văzut că îmi cer suspendarea, nu m-au votat, așa că pot să o ceară de 24 de ori pe zi, să fie sănătoși. Problema este însă alta. După criteriile lor nici nu am cum să corespund. Și mă uit foarte atent la toate gesturile, și din plenul Consiliului Județean și din dezbaterile publice, și în diverse comentari ș.a.m.d. Sigur că după mintea unora din PSD Flutur ar trebui să plece acasă”, a spus Gheorghe Flutur.

El a făcut referire la deblocarea proiectului de centură care s-a făcut de când a devenit șef al CJ, pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc, s-a finalizat Muzeul de Istorie, proiecte care îi deranjează pe social democrați.

Flutur a mai precizat că acum social-democrații îl critică pentru Târgul de la Bergamo, dar nu se uită la „fantasmagoriile” lor. Liderul PNL a făcut referire la „Parcul de dinozauri de la Păltinoasa care nu s-a mai făcut, despre medicina chinezească de la Cacica, care nu s-a mai făcut. Întrebați-i să să vedeți cum prezentau ministrului Grapini de atunci un crocodil într-o baltă la Păltinoasa o pisică sălbatică într-un copac, apoi s-au dus la Lego Land în Schwaben, în Germania să învețe de acolo ceva, nu s-a mai materializat nimic, dar acum noi suntem luați la rost de ce nu respectăm nu știu ce program de acțiuni”.

 


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Kitrofon_Old says:

    Bun,sa zicem ca este asa cum zice domnul Flutur,dupa ce a ratat,la mustata,ocazia de a le deschide ălora de la Bergamo (neşte fraieri,pe scurt!) targul lor de “Prodotto in Bergamo” sau “Andiamo in Bergamo!”,cu cca doi buciumasi,de-ar fi ramas UE cu gura cascata…
    Ei,si in aceste conditii,ce este de facut? Cum a facut dumnealui: adica,voi vorbiti ,mai pacatosilor,care ii persecutati pe negri?
    In graba,la nervi,domnul Flutur a uitat sau a procedat dupa cum ii este feleşagul,si-a bagat in cont fapte cu care are aceeasi legatura pe care o are baba cu mitrailera M42,pe timp de iarna,la Stalingrad,cum ar fi:
    – ca Muzeul Bucovinei,asa cum este el si astazi ,adica asudat,nadusit pe dedesubt,muced,doar a fost calcat de dumnealui,la re-inaugurarea de dupa restaurarea facuta in mandatul lui Nechifor.. Din imprejurarea ca s-a imbracat acolo,cu acea ocaziune,in de-acum celebra “ie barbateasca bucovineana”,in fapt o biata rubaşka ukraineana ,de lautar,nu rezulta cu necesitate ca are vreun merit; incretitul fruntii nu se pune…
    – “deblocarile”,care si cate or fi alea,tot asa,nu se pun decat dupa ce se dau in folosinta… Bine ar fi daca dumnealui ar spune deschis,in spiritul alegatorilor din zona de munte,ca atat soseaua de centura cat si pârtia de la Campulung sunt obiective finantate guvernamental,bune-rele,cum or fi…Bucata de centura pe care se screme sa o declare fluturista (pentru ca este contemporan cu ea??) costa acuma de doua ori mai mult si inca nu a fost executata de catre CNADNR… Cam asa au facut si cu autostrada Transilvania,cand s-a inceput si dadea sa ajunga la Brasov,costa 5,4 milioane dolari/km apoi dupa ce au mermelit-o in stilul lor,a fost avortata la 13 milioane /km… Este cumva odioasa CNADNR in subordinea CJ Suceava? Sau are doar o sectiune de facut poze cu casca pe cap si fruntea incretita,cam asa cum isi facea Vanghelie poze cu Presedintele SUA?
    – partia de la Campulng – abandonata in 2011,in plin elan fluturist,pentru ca nu avea avizele de mediu,nu le are nici astazi! Si nici nu le va avea,deoarece se mentin aceleasi incalcari ale legii,este nevoie sa se taie cam 45 ha padure in zone protejate,inclusiv in programul Natura 2000! Am mai vazut partii rezultate din geniul+cracii lui Nuti terminate 100% care zac acuma si ruginesc prin tara… Dar partii realizate pe jumatate care sa functioneze? Cam pe cand va zbura porcul sau,daca va iese,cand o sa-l puneti ministru la mediu pe viitorul dvs. deputat Bogdan Gheorghiu,sa va semneze el avizele de mediu. Se mai poate incerca si varianta cu semnaturi de la Nuti,intr-o pauza de la manstirea de maici unde-si da doctoratul sau de la doamna Lucia Varga,hors-concours…Sau de la un anume Kior,dupa un consum semnificativ de whisky.
    In functie de ce rezultate scoate PDL-vopsit in decembrie,ne-am putea trezi cu Flutur ca se pretinde ctitor la manastirea Putna sau actionar adaugitor la Cetate sau reicarnarea lui Stefan cel Mare,actiune inceputa ,de fapt,pe anumite sectiuni… Insa cea mai buna descriere a nivelului cat si a mofturilor de gogoman cultural retardat,rezulta din poemele de acum trei ani ale unei admiratoare a domnului Flutur din Burdujeni,doamna Maria Loghin-Suceava (spre a nu fi confundata cu Maria Loghin-Solca,sa zicem…)
    MARIA LOGHIN -SUCEAVA
    In frumoasa Bucovina
    Cu aroma de slanina
    De vin fiert si de jumari
    Vin romani de peste mari si tari.
    Si in prag de sarbatoare
    Vreau sa va fac o urare
    Sa va luminati la minte
    Ca Nehifor nu-i cuminte.
    Suceveni sa nu uitati
    Pe Flutur sa il votati.
    Numai el este salvarea
    Sufletul si alinarea
    Bucovinei mele dragi.
    …in care apar temele emblematice ale mandatelor lui Flutur – aromele identic-naturale,jumarile din Bucovina sa,diasporenii,sufletul… Sau:
    MARIA LOGHIN -SUCEAVA
    Frunza verde si-o lalea
    Te votez pe dumneata
    Gheorghe Flutur gospodar
    Om harnic si plin de har
    Ca sa crape usl-istii
    Pnl si Psd-istii
    Sa-i trimiti la inchisoare
    Ca sa nu mai vada soare
    Arda-i focu de baditi
    Putori si parveniti
    Care minciuni multe au turnat
    Si ne-au bagat in cacat.
    Numai ne-au impozitat
    Ne-au mintit si ne-au lasat.
    Sigur,unele circumstante care stau la baza lirismului de partid s-au schimbat,chiar si dusmanii ,unii dintre ei,au fost haliti prin comasare,acuma le purtam,nu-i asa,straiele,dar esenta si mesajul puternic raman,ca o sinteza a fluturismului matur…
    Care o sa va (ne…) iasa pe nas,foarte curand,atunci cand Bucovina sa butaforica, de mucava,de coteţe cu “produs in Bucovina” plesnite in fata Casei de Cultura se va muia,ca sa poata cere un nou mandat,spre a-si desavarsi opera.
    Iar doamna Maria Loghin-Suceava,intrucat s-a pensionat si acuma are si mai mult timp liber,merita promovata la CCB,ca adjuncta, cu derogarea-derogarilor,a domnului Gâză,alt titan al mandatelor sale.Si,cine stie,poate si un mandat, acolo,pe o lista viitoare sau un post de secretar de stat,dupa maretul exemplu al domnului Ghiorghiu care a mancat, rabdator,atâta kkt cât sa-i permita sa fie si el deputat de Bucovina,si anume TV.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*